این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

اطلاعیه درگاه پرداخت جدید

با سلام و احترام ، پیروی مشکلات پیش آمده در درگاه فعلی کنفرانس ، جهت وازیر وجوه به درگاه وابسته به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به آدرس epay.sru.ac.ir مراجعه کنید. راهنمای درگاه: بعد از تکمیل نام و نام خانوادگی و کد ملی شخص ؛در بخش انتخاب مرکز ،دانشکده ی مهندسی مکانیک را انتخاب کنید. در بخش انتخاب خدمت، سومین کنفرانس ملی مکانیک تجربی و محاسباتی را انتخاب کنید. سپس مبلغ مورد نظر را انتخاب و نسبت به تکمیل فرآیند خرید اقدام فرمایید. توجه : در مراحل پرداخت از خاموش بودن فیلتر شکن سیستم خود اطمینان حاصل فرمایید.

اطلاعیه درگاه پرداخت جدید

باسلام و احترام با توجه به مشکل پرداخت ، شرکت کنندگان میتوانند به شماره کارت ۵۰۴۱۷۲۱۰۵۵۱۸۰۹۵۵ بنام محمد رضا علی گودرز در بانک رسالت مبلغ مورد نظر را پرداخت کنند . لازم به ذکر است که در اینصورت حتما عکس فیش پرداختی را برای ایمیل کنفرانس ارسال نمایند. با تشکر از صبر و شکیبایی شما

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش